MASE TRADING Machinery Attachments B.V.

Doen wat afgesproken is! 

Begonnen als all-round handelsonderneming hebben wij inmiddels ons specialisme gevonden in aanbouwdelen en uitrustingsstukken voor bouw-, sloop- en graafmachines. Om onze positie in Nederland meer kracht bij te zetten en ons verder te ontwikkelen zijn wij in December 2013 Hydraram dealer geworden. Het assortiment van Hydraram bevat alle hydraulische aanbouwdelen voor de sloop, recycle, GWW en bosbouwsector. 

Na onze startlocatie aan de Bandijk in Terwolde hebben wij ons op 1 juli 2015 gevestigd in het huidige pand aan de Emsterweg 7 in Vaassen. Deze locatie maakt ons vanuit alle richtingen goed bereikbaar. U vindt ons op enkele minuten rijden van de afrit Vaassen/Terwolde aan de A50. 

Binnen onze organisatie zijn wij graag transparant op alle vlakken. Dit betekend ook dat wij altijd vanuit de klant zijn of haar denkwijze met advies zullen komen op basis van het investeren in nieuwe aanbouwdelen of de reparatie / revisie daarvan. Het nastreven van de gemaakte afspraken mag u als vanzelfsprekend beschouwen. "Doen Wat Afgesproken Is" zeggen wij dan.  


Onze kernactiviteiten: 

  • In -en Verkoop van gebruikte aanbouwdelen en uitrustingsstukken met de focus op de sloop, recycle, GWW en bosbouwsectoren.
  • Vertegenwoordiging en dealerschap van Hydraram voor Midden -en Zuid Nederland.
  • Verhuur van aanbouwdelen en uitrustingsstukken binnen heel Nederland en in alle gewichtsklassen! 
  • Verkoop van eigen lijn nieuwe puinbakken, graafbakken, dieplepelbakken, vorkenborden, rippers, enz.  
  • Onderdelen, service, reparatie en advies.


In- en Export 

Een groot deel van onze gebruikte machines wordt verkocht in het buitenland. Meestal binnen de Europese Unie maar soms ook ver daarbuiten. Om de klant volledig te bedienen verzorgen wij het complete traject omtrent de in- en uitvoer van de goederen. 

 

Transport

Het meeste transport besteden wij uit. Dit doen wij met transporteurs die weten wat wij en onze klanten belangrijk vinden. U mag er van uitgaan dat het aangeschafte object in dezelfde staat wordt afgeleverd zoals deze door u is aangekocht. 

 

Vertrouwen 

Betrouwbaar zijn en doen wat is afgesproken, dat vinden wij belangrijk. Heeft u een vraag over ons bedrijf, de verhuur of een product, neem dan contact met ons op. U mag van ons verwachten dat wij er alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn.